Koniec wymiany nasion 2022

Homepage Fora Klub Pożądanego Nasionka 2022 Koniec wymiany nasion 2022

• Posted In: Klub Pożądanego Nasionka 2022

• Opiekun forum

Kochani Wymiankowicze!
    Ogłaszam koniec wymiany nasion edycji 2022 🙂 Na wasze maile została wysłana wiadomość z wszystkimi informacjami dotyczącymi wysyłki. Sprawdźcie folder spam jeśli nie ma jej w odebranych. A jak zupełnie nie będziecie mogli znaleźć, to piszcie do mnie – ankh@vp.pl

Podsumowując naszą tegoroczną wymianę z radością ogłaszam, że wzięło w niej udział 65 osób, z czego aż 47 oferowało zebrane przez siebie nasionka 🙂 Mam nadzieję, że w nie mniejszym gronie spotkamy się za rok!

Pozdrawiam serdecznie – wasza centrala wymiany – Ania / Ankha

Uczestnik

Świetna akcja! To była moja pierwsza w życiu wymiana nasion, ale już wiem, że nie będzie ostatnia!
    <3 <3 <3 Dziękuję 🙂

Uczestnik

Nooo… Drodzy Wymiankowicze – teraz mobilizacja i sprawna wysyłka, żeby Ania nie miała z nami za dużo problemów i za rok znów zechciała ogarniać całe to nasionkowe zamieszanie 🙂
    Za tę edycję Ani i wszystkim „nasionkodawcom” serdecznie dziękuję 🙂

Uczestnik

Wielkie dzięki Aniu za organizację i koordynację.
    Jesteś wielka!
    Duchem 😉

Uczestnik

Aniu wczoraj dotarła do mnie koperta z nasionkami. Super wszystko przebiegło. Bardzo dziękuję Wszystkim za nasionka, a Tobie za zaangażowanie w rozsyłanie nasionek. Wszystkim życzę udanych plonów w nadchodzącym sezonie
    Pozdrawiam Ania

Uczestnik

Wczoraj dotarły do mnie nasionka! Były u mnie momenty zwątpienia w Pocztę Polską. Jeszcze chyba nigdy nie cieszyłam się tak z awiza w skrzynce pocztowej :). Dziękuję Wszystkim za nasionka, a w szczególności dziękuję Ani, za pomysł, czas i zaangażowanie w całą akcję. W tym roku mam ogromne plany, jeśli chodzi o zbiór nasion :). Udanego sezonu dla Wszystkich i mam nadzieję do zobaczenia w kolejnej edycji wymiany.
    Marta

Oglądasz 6 wpisów - 1 z 6 (wszystkich: 6)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.